Monday, February 27, 2012

:: Adnan Sempit 2 ::

Sabtu, 25.02.2012 - Apalagi kalau bukan berjalan-jalankan... betol tak.. hari sabtukan hari libur.. hehehe.. Dan masa itu juga la ain keluar pergi menonton wayang bersama teman baikku.. iaitu cik siti afarina.. hehehe.. yang sorang lagi pulak dia kerja so kita orang berdua jela jawabnya yang pergikan.. kita orang gerak dalam pukul 2 petang sampai Jusco Aeon Bukit Tinggi Dalam pukul 3.45 camtue lah.. Almaklumlah.. jalan banyak kenderaan + hujan lebat gler2.. Sampai sana terus cari parking tapi parking pun susah nak dapat almaklumlah.. hari cuti katakan dengan hujan lagi so ramai la yang cari parking kat dalam bangunan kan.. kita orang pown pusing2 cari parking dan jumpa parking kosong kat tingkat 4 tue.. paling atas.. hahaha... x kisah.. yang penting dapat parking kan..

Dapat je parking kita orang terus cari tiket wayang.. pilih punya pilih kita orang decide untuk tengok Adnan Sempit 2.. tapi start pukul 5.10 so kita orang pown pergi ke KFC untuk makan sementara menunggu kan.. 

Ini sinopsis Adnan Sempit 2 : 

Kisah mengenai hubungan ADNAN dan NADIA selepas berjaya mengharungi pelbagai rintagan dan halangan dalam menjayakan hubungan mereka. Ayah Nadia, DATUK ISNIN tidak merestui hubungan mereka dan meletakkan syarat yang mana dalam masa 30 hari, Adnan haruslah boleh bertutur dalam bahasa Ingeris dan merubah penampilan dirinya. Adnan yang mengalami kesusahan untuk berubah meminta bantuan BOBBY untuk mengajar dan mengubahnya. Bobby selaku kawan baik Adnan sanggup menolong Adnan.


Hubungan diantara Bobby dan WAWA juga mengalami masalah yang mana Wawa mula merasakan yang Bobby langsung tidak berubah dan tidak berusaha demi hubungan mereka. Perkara yang sama berlaku kepada Adnan dan Nadia. Datuk Isnin cuba untuk mensabotaj usaha Adnan untuk berubah dengan menghantar FENDI, sepupu Nadia untuk menggoda Adnan dan membuat Nadia merasa sangsi dengan kejantanan Adnan. Rancangan Datuk Isnin berjaya dan Nadia mula menjauhkan diri daripada Adnan. Adakah Adnan dan Nadia akan bersatu? Mampukah Wawa dan Bobby mempertahankan cinta mereka? Adakah Adnan mampu bercakap dalam bahasa Inggeris ?

* Ain memang bagi 5 bintang la untuk cerita nie.. seronok sangat.. memang lawak gler...



- Are_iN [ LuVeD ] -



Thursday, February 23, 2012

::Ikhlas Kah Aku ::

Salam semua..

Khamis, 23/02/2012- Dengan keadaan cuaca yang tidak menentu, kejap hujan kejap panas nie, tp rasanya lebih banyak panas terik drpd hujannya kn. skunk nie pown hwa ngah panas terik sesgt... Berbalik pada citer yang in nak kongsikan kt sini. Sebenarnya macam nie, ini ade kaitan gak dgn entry sebelum nie yg ain post kn kt cnie.. Mula-mula, ain ade kenal 3 org mamat nie, firstly dorg nie tak ngaku yg dorang nie ade gF tp dh bpe ari kemudian baru lah msing2 citer kn.. sO  ain x kisah pown dorg ade gF ke x.. Yg pnting sendiri mau ingt lah kn.. hehehe... Msing2 ade problem ngan gF dorg.. n dorang slalu gak cter mslh dorg berdua kt ain.. ain dh jd pendengar setia dorg dh.. tp ok je kot.. yg pntng gF2 dorg x slh paham... =)

Dan korang rasa sesuai ker??? jd pendengar nie??? konpius la...




- Are_iN [ LuVeD ] -

Saturday, February 18, 2012

:: Keliru ::

Assalamualaikum...
Apa khabar sume...
tibe2 ari nie ain rajin pulak nak menaip kan...
sO ain nk tulis entry kat belog nie la...
Ngan cuaca agak2 mendung ala2 sejuk nie kan...

Sebenarnya ain keliru la...
Sama macam kat tajuk post yang ain tulis tue...
tak pown sama mcm lagu ajai & nurul tue... 
hehehehehe..

Bukan nya apa..
Sekarang nie ain berkawan ngan sorang boy nie...
Tapi die masih blaja lg N ngah amik diploma skunk nie...
Tapi die nak teruskan amik ijazah sekali...
then pada masa yang sama die keje gak...
Kl diikut kan mmg agak bagus la boy nie... 
sbb xnak menyusahkan family die...

tapi ain keliru bukan pasal nie sebenarnya...
pasal ape yg dickp kat ain...
Die kata jgn bg harapan or smpn perasaan kt org lain selain dia..
tp kita org nie just kawan je...
xlbih pown dr tue..
bila ditnye knape???
dia jwb 1 hari nnt ain akan tau sebabnya ape..
Dan sbenarnya dh ade org yg berniat nak memiliki ain..

Ain bukanya apa..
ain tak tau nk bg respon ape kat die sebenarnya..
sebab ain masih lgg keliru..
macam mane erk??



- Are_iN [ LuVeD ] -

Friday, February 17, 2012

:: Dukacita ::




Assalamualaikum...
Nampaknya xde rezeki nak keje lagi kan...

NABILAH AIN BINTI ZAHARI
NO. KP:
Tuan/Puan,
KEPUTUSAN TEMU DUGA BAGI JAWATAN PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN GRED G2-1
Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.
2.      Keputusan temu duga yang telah Tuan/Puan hadiri bagi jawatan yang tersebut di bawah adalah seperti berikut:
        a.     Kod Skim, Jawatan dan Gred:2022 PENOLONG PEGAWAI PERTANIAN GRED G2-1
        b.     Tarikh Temu Duga:17/01/2012
        c.     Keputusan Temu Duga:Dukacita anda tidak berjaya dalam urusan ini.


3 .     Keputusan muktamad adalah berdasarkan kepada surat pemberitahuan rasmi yang akan dikeluarkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia.


Mudah-mudahan dpt twran lain,...




- Are_iN [ LuVeD ] -

Wednesday, February 8, 2012

:: Nikah Awal LebiH Baik ::

Mari kita renung2kan...
Dan selamat beramal..
=)




- Are_iN [ LuVeD ] -

mY seLf

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...