Friday, April 1, 2011

:: Di TEpian TAsik ::

ASsalamualaikum...

Apa Khabar uOls...
Dah bape lama la kan ain tak update blog nie...
Almaklum lah...
Buzy ngan laporan akhir praktikal nie ha...
tue yang tak Update blog tue...

=
=
=
=
=

Ok...Ari nie ain nak citer cikit masa ain pergi ke shah alam ikut pembantu Pegawai...
Kita orang g sana untuk hantar 2 orang makcik nie...
Dah la naik pajero berhimpit2...
Boleh plak makcik buat lawak jer...
Sampai menangis ain dalam pajero tue sebab tergelak je..
Macam2 makcik tue cerita...
Dari Pergi sampai balik..
ade je lawak die...
Pastue....

=
=
=
=
=
=

DAh samapi kat shah alam plak..
Makcik2 tue g la naik kat Ibu pejabat nie...
Jumpa ngan orang yang dia nak jumpa...
Ain Plak and Kawan ain iaitu wani g la lepak kat Plaza Alam Central...
Kita orang pusing kat ctue and usha2 skali enset kat tingkat 4...
Rambang mata tol la kat citue...
Dah Penat ronda2 kat ctue.. kita orang g plak kat...

=
=
=
=
=

Tasik shah Alam...
Ape lagi...
Macam tak kenal kita orang plak..
Berposing memanjang la kat ctue...
Bertambah plak ngan adanya pemandangan yang cantik...
memang tak bergerak la kita orang kat ctue..
Sampai kena gigit ngan kerengga lagi tue..
hahahaha...
kerengga tue jeles ngan kita orang la tue...
hahahaha....
Pape pown hari tue memang best la...
gelak sampai pecah perut + menangis...
Ok la...
Nie ain ade masukkan beberapa keping gambar..
leh korang tengokkan..
kalau tak nak tengok pown xpela...

=
=
=
=








- Are_in [ LuVeD ] -

No comments:

mY seLf

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...