Thursday, September 15, 2011

:: PurplE LovE ::


= PURPLE LOVE =

Cerita ini mengisahkan sebuah cinta yang bermula daripada perasaan ingin membantu memulihkan kembali semangat untuk hidup selepas mengalami tekanan dalam hidup iaitu berpisah dengan teman hidup, disebabkan rasa kasihan oleh teman2 baiknya mereka cuba mencari tempat pemulihan perasaan dan mereka memilih klinik " PURPLE HEART " dan disitulah bermulanya kisah hidup antara Pasha & Talita. Dalam menjalani kehidupan semestinya ada halangan hidup, disitulah wujudnya suka duka kehipan yang membawa kebahagian. Dan akhirnya, mereka berkahwin.

------------------------------------------


Sebenarnya ain baru je lepas menonton cerita PURPLE LOVE nie...
Nie pown sebab semalam g belikan Cd adik ain dia nak sangat tengok upin ipin..
sO dah alang2 g kedai jual cD ain pown belilah cerita nie...
MAcam best je tengok die punya cover kan...
Jadi ain pilihlah cerita tue..

Ingatkan tak best tP sebenarnya best gler...
sedih ada... Gembira ada... Macam2 lagi la masa tgk cerita nie..
Sampai menitis air mata tue...
=)

Okla...
Sape yg belom tgk lagi cube2 la tgk erk..
TAta...



- Are_in [ LuVeD ] -

No comments:

mY seLf

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...