Saturday, May 28, 2011

:: Interest ::

Tiba2 terpikir plak nak wat coretan kat sini hari nie...
Sebelum tue, lupa la pulak nak bagi salam kan...
Assalamualaikum kepada mereka yang sudi membaca Story in My Life nie...
Sebenarnya hari ini ain nak cerita pasal AF...
Mesti kebanyakkan prang tau apa itu Af kan...
Sebenarnya ain dari AF1 sampai Sekarang tonton AF tue...
Tapi semakin lama ain tengok rancangan nie semakin lemau...
Nie bagi pendapat ain la....


NAk-nak lagi ngan yang musim terakhir nie...
LAgi la...
Tapi lepas pihak produksi buat kezutann....
start tue la ain tegok balik rancagan tue...

Almaklum lah....
Ain minat gler ngan sorang dak AF nie...
Dari Musim Yang keempat lagi...
TApi sayangnya masa muim yang ke4 dia tak dapat masuk pown...
LAma gak tak dengar perkembagan dia...
Sampai satu hari nie ain cam suara die dekat 1 band indie nie...
Ape lagi... seronok gler sebab dapat dengar suara die menyanyi...
Ain hope die berjaya masuk akhir and sekaligus merangkul temapt juara nanti...

Gud Luck to U HAZAMA...




- Are_iN [ LuVeD ] -



No comments:

mY seLf

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...