Wednesday, August 3, 2011

:: Ramadhan ::

Assalamualaikum, Pembuka bicara untuk pembaca belog ain nie... Sebelum tue ain nak mintak maaf la kan... Semenjak beberapa hari ini ain jarang mengupdate belog nie... Ain bz ngan keje plus penat bekerja seharian.. tue yang ain jarang update belog nie slalu macam dulu...

Sebenarnya ain macaam tak percaya je yang kita sebagai umat islam dah kena mengerjakan ibadah berpuasa selama sebulan... macam baru je rasanya ain berpuasa sebulan.. hehehehe... ntah ape2 an ain nie... Hari nie genap kita berpuasa selama 3 hari... sekejap je.. tahun ini ain berpuasa dalam keadaan bekerja... First time tue... sebelum nie time blaja jer... tak pown time pose tue kat umah je... tak wat pape pown... Alhamdulillah... ain diberi kesempatan untuk berpuasa lagi tahun ini... haap2 untuk tahun2 yang akan datang juga... insyaallah...

Okla... ain tak tau nak membebel ape lagi... mungkin di lain hari... lain waktu ain akan membebel lagi disini... dengan cerita yang lain pulak... papai... adios... Wasalam...



- LuVeD [ aRe_iN ] -

2 comments:

Cik HaRiZa said...

Selamat Berpuasa although dah hari ke 16 bru nk post..hehe ^_^

Anonymous said...

hehehehehe.............
bz la...
dh jrng update my blog....

mY seLf

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...