Saturday, February 18, 2012

:: Keliru ::

Assalamualaikum...
Apa khabar sume...
tibe2 ari nie ain rajin pulak nak menaip kan...
sO ain nk tulis entry kat belog nie la...
Ngan cuaca agak2 mendung ala2 sejuk nie kan...

Sebenarnya ain keliru la...
Sama macam kat tajuk post yang ain tulis tue...
tak pown sama mcm lagu ajai & nurul tue... 
hehehehehe..

Bukan nya apa..
Sekarang nie ain berkawan ngan sorang boy nie...
Tapi die masih blaja lg N ngah amik diploma skunk nie...
Tapi die nak teruskan amik ijazah sekali...
then pada masa yang sama die keje gak...
Kl diikut kan mmg agak bagus la boy nie... 
sbb xnak menyusahkan family die...

tapi ain keliru bukan pasal nie sebenarnya...
pasal ape yg dickp kat ain...
Die kata jgn bg harapan or smpn perasaan kt org lain selain dia..
tp kita org nie just kawan je...
xlbih pown dr tue..
bila ditnye knape???
dia jwb 1 hari nnt ain akan tau sebabnya ape..
Dan sbenarnya dh ade org yg berniat nak memiliki ain..

Ain bukanya apa..
ain tak tau nk bg respon ape kat die sebenarnya..
sebab ain masih lgg keliru..
macam mane erk??



- Are_iN [ LuVeD ] -

No comments:

mY seLf

Daisypath Happy Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...